Malzemeler:
1 kg kemikli et2 tane patates
1 tane havuç
Terbiyesi için:
1 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 limon
Terbiyeli Et Haşlama
Yapılışı:
Et Haşlamanın Yapılışı:
1 kg kemikli et biraz su konulup haşlanır 10-15 dk. 2 patates soyulup doğranır ve havuç da doğranır sonra etin üzerine eklenir ve 10 dk pişirilir. Piştikten sonra terbiyesi yapılır.
Terbiyesinin Yapılışı:
Un, yumurta sarısı ve limon karıştırılır ve yemeğin suyundan konulur sonra karıştırılır.
Terbiyesinin Yapılışı:
Un, yumurta sarısı ve limon karıştırılır ve yemeğin suyundan konulur sonra karıştırılır.
Afiyet Olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder