Malzemeler:
1 paket tavuk (2 but)1 yemek kaşığı tere yağı
Tuz
Tereyağlı Tavuk Kızartma
Yapılışı:
Tavukları yıkayın ve suyunu süzdürün. Bir tencereye tere yağını koyun. Tavuklara bıçakla 3-4 yerinden çizik atın. İçinin iyi pişmesi için cizikli yerler alta gelecek şekilde tencereye yerleştirin ve üstüne tuz sepin. Tencerenin ağızı kapalı şekilde kısık ateşte pişirmeye bırakın. Altı pişince ters çevirin üstünü yine tuzlayın ve pişirmeye devam edin. Tahminen 40-45 dk kısık ateşte pişirin.
Afiyet Olsun
Afiyet Olsun
site yeni açılmasına rağmen cok ilgimi çekti, lezzetli ve pratik şeyler brçoğunu denedim çook begendim..emeğinize sağlık
YanıtlaSil