13 Kasım 2013 Çarşamba

Tereyağlı Tavuk Kızartma

Malzemeler:

1 paket tavuk (2 but)
1 yemek kaşığı tere yağı
Tuz













Tereyağlı Tavuk Kızartma

Yapılışı:


Tavukları yıkayın ve suyunu süzdürün. Bir tencereye tere yağını koyun. Tavuklara bıçakla 3-4 yerinden çizik atın. İçinin iyi pişmesi için cizikli yerler alta gelecek şekilde tencereye yerleştirin ve üstüne tuz sepin. Tencerenin ağızı kapalı şekilde kısık ateşte pişirmeye bırakın. Altı pişince ters çevirin üstünü yine tuzlayın ve pişirmeye devam edin. Tahminen 40-45 dk kısık ateşte pişirin.
Afiyet Olsun



Resimler:


1 yorum:

  1. site yeni açılmasına rağmen cok ilgimi çekti, lezzetli ve pratik şeyler brçoğunu denedim çook begendim..emeğinize sağlık

    YanıtlaSil