16 Şubat 2014 Pazar

Reflüye İyi Gelen Üçlü Karışım

1. yumurta sarısı (çiğ)
2. süt (köy sütü)
3. bal (kestane balı)
1 su bardağı sütün içine bir yumurta sarısını çiğ olarak (yani pişmemiş yumurta sarısı) atıyorsunuz ve 3-4 kaşık bal ilave edip iyice karıştırıp her sabah kahvaltıdan önce ve her gece yatmadan önce bu karışımı içiyorsunuz.Her sabah hazırlanıp içilecek, her akşam hazırlanıp içilecek.Yani her sabah kahvaltıdan önce bir bardak süt-yumurta sarısı-bak karışımı içilecek ve her gece yatmadan önce yine bir bardak süt-bal-yumurta sarısı karışımı içilecek.Yani günde 2 bardak olmak üzere, 7 günde toplam 14 bardak süt-yumurta sarısı-bal karışımı içmiş olacaksınız.Tadı hiç fena değil, çekinmenize gerek yok.Hiçbir yan etkisi yok.Üstelik reflünün tek ve kesin çözümü.İlk iki gün zaten etkisini hemen anlayacaksınız.7 günün sonunda ise reflüden eser kalmayacak.Karışım ılık veya soğuk olsun, bir bardak karışımı oturarak 3 yudumda içiniz.Özellikle ilk gün aşırı yanma olabiliyor, daha sonraki günler ise iyileşiyorsunuz.
Sütün hazır süt değil de köy sütü olması, yumurtanın ise köy yumurtası olması, balın da güvenilir temiz bir bal olması özellikle Kestane Balı olması (kestane oranı en az yüzde 70 – 80 olmalıdır) çok çok daha iyi olur, % 99 olumlu netice alınır inşaallah.
                              Nefes Alıp Vererek Reflüden Kurtulmak
Öncellikle Rahat olacağınız bir yere sırt üstü uzanın mümkünse gürültü olmasın. Ellerinizi kollarınız ve bacaklarınızı rahat bırakın hiç germeyin. Ağzınızdan nefes alın ve bu nefesi yani havayı içeri çekerken diyaframınızı kullanın. Ağzınızı az açmanıza gerek yok rahat bırakın açık olsun . Havayı diyaframlarınıza çekin ve nefes verirken havayı dışarı doğru itmeye çalışmayın. Nefes aldıktan sonra kendinizi serbest bırakın zaten hava kendiliğinden dışarı çıkacaktır(yani nefes vermek için enerji harcamayın.). nefes alma ve verme arasında bir nefesi tutma aşaması olmasın. Alın ve bırakın. Nefes alıp verirken vücudunuza giren ve çıkan havaya odaklanın yani hissedin. Günde mümkünse 3 defa 100 kere nefes alıp verme şekilde gerçekleştirin. Toplamda yarım saatinizi almaz Çok ama çok rahatlayacaksınız.  

Bu tekniği amerikalı bir kadın (JUDITH CRAVITZ) bulmuş anlattığına göre bu nefes taktiğiyle
kanserden kurtulmuş.bu yöntemle bir hafta sonra reflüde azalma olacak reflüsü olonlara 
denemeye değer.oturarak yapılmasını anlatıyor midesinde sıkıntı olanlar sırt üstü uzanarak
yaparsa daha çok rahatlıyacaktır. 



                       Ahmet Marankinin Reflü ülser Gaz İçin Tarifi

Ahmet maranki reflü ülser ve gaz problemleri için çiğ patates öneriyor.Bunun yanı sıra 
patatesleri büyük yaprakları olan lahana ile çiğ suya sıkarak,sabah ve akşam olmak üzere
günde iki su bardağı tüketmenizi tavsiye ediyor.
yağ olarak zeytinyağı kullanmanızı ve bu bitkisel formülü içmeden önce bir çay kaşığı
zeytinyağı içmenizi öneriyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder