Malzemeler:
400 gram kuşbaşı et5 adet orta boy patates
2 orta boy domates
1 orta boy soğan
4 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
5 diş sarımsak
1 su bardağı nohut
1 yemek kaşığı salça
Sıvı yağ, tuz, karabiber
Yeteri kadar su
Nohutlu Patates Yahnisi
Yapılışı:
Önce eti düdüklü tencerede haşlıyalım
Başka tencereye sıvı yağ ince doğranmış soğan koyup sarartın yeşil biberleri kırmızı biberi koyun
küp doğranmış domatesi koyun bunlar pişince bir kaşık salça koyun salçayla beraber kavurun
doğranmış patatesleri koyun ve sarımsakları ikiye kesin koyun
haşlanmış eti ve suyunu koyun bir bardak nohut koyup pişirmeye bırakın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder