Malzemeler:
Paça Çorbası
Yapılışı:
Paçalık et düdüklü tenceresine konulup suyuda konup kapağını kapatıp pişirin
kısa sürede pişiyor fazla pişirmeyin etler çok ezik oluyor sonra
piştikten sonra küçük küçük doğrayın ve terbiyesini yapın.
Terbiyesi için : 2 kaşık unu 1 yumurta sarısını karıştırın su koyup iyice çırpın yemek sıcaksa yemeğin sıcak suyundan terbiyesine koyup karıştırın ve yemek tenceresine terbiyeli karışımı boşaltın karıştırarak kaynatın.
ocağın altını kapatın.
--- Afiyet Olsun ---
Üstüne sirke sarımsak dökün
Paçalık et düdüklü tenceresine konulup suyuda konup kapağını kapatıp pişirin
kısa sürede pişiyor fazla pişirmeyin etler çok ezik oluyor sonra
piştikten sonra küçük küçük doğrayın ve terbiyesini yapın.
Terbiyesi için : 2 kaşık unu 1 yumurta sarısını karıştırın su koyup iyice çırpın yemek sıcaksa yemeğin sıcak suyundan terbiyesine koyup karıştırın ve yemek tenceresine terbiyeli karışımı boşaltın karıştırarak kaynatın.
ocağın altını kapatın.
--- Afiyet Olsun ---
Üstüne sirke sarımsak dökün
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder